Despre noi

image8-blackwhite

Cu o vasta experienta in domeniul echipamentelor pentru tenisul de camp, inca din 2005 si prezenti in piata prin comercializarea lor inca din 2014, sustinem ca in acest moment putem face face oricarei provocari.

Clientii, partenerii, produsele comercializate si nu in ultimul rand serviciile de calitate prestate ne-au influentat in luarea deciziei de a veni in intampinarea  celor care ne-au fost alaturi cu modalitatea de achizitionare prin magazinul nostru online www.detenis.ro.

Experienta cumulata in domeniul pregatirii tehnice a rachetelor de tenis prin anii de practica, scolarizarile internationale si dovedita prin atestatele ERSA obtinute, certifica calitatea oferita clientilor nostrii.

Garantam originalitatea produselor comercializate de firma noastra, tinand cont de faptul ca suntem distribuitori autorizati pentru principalele brand-uri din domeniu : Wilson, Yonex, Babolat, Msv, Kirschbaum, Tourna, Dunlop, Pro’s Pro, etc.

Contact magazin echipamente tenis Bucuresti
Antonio Theodor Frunzoi cert

Oferim servicii de racordare si customizare profesionala pentru rachete de tenis, servicii care se efectueaza pe masini profesionale si oficiale, performante, de ultima generatie, utilizate si la turneele ATP si WTA.
Customizarea presupune aducerea rachetelor in parametrii de fabrica sau la cerere, in functie de preferintele de joc ale clientului ( balans, swing weight,  greutate).

Antonio FRUNZOI
Professional Stringer
Master Professional Stringer
Certified Tuning Specialist